Välkommen till MIKARA


Du förväntar dig stil och kvalitet i det du söker. Har det varit svårt att hitta?

Och varför ska det vara så svårt att få ändringssömnad utförd?

Oroa dig inte.

Hos MIKARA i Kalmar hittar du noggrant utvalda kvalitetsmärken för kvinnor. Vi har mode för vardag och fest. Och visst erbjuder vi ändringssömnad. Hos oss är personlig service och bemötande självklart. Oavsett om du kommer in i butiken eller gör dina inköp på nätet.

Och nu börjar vi lägga ut vårt sortiment på nätet. Vi tycker att det är jättespännande. 

Jenny, som står längst till vänster på bilden, är utbildad frisör och har arbetat som detta i flera år. Hon har en utmärkt känsla för stil och service och är en del av teamet på Mikara sedan starten.

Jag heter Marika och står som nummer två på bilden. MIKARA driver jag tillsammans med min familj och ett par fantastiska anställda sedan hösten 2015. Sedan min familj kom tillbaka från Mellanöstern 2011 har jag drivit Kaptensvillan B&B nere vid Kalmar slott. Mitt modeintresse har alltid varit stort, så när vår fantastiska lokal blev ledig att hyra kände jag att det var dags att öppna en egen butik.

Vi har glädjen och exklusiviteten att ha en fantastisk sömmerska anställd. Lillian, trea från vänster i bilden, står för Mikaras syateljé. Lillian tar emot bokningar för provning av brud och festklänningar och erbjuder även ändringssömnad på inlämnade plagg.

Christine, längst till höger, är min dotter och sköter vår marknadsföring. Hon är min högra hand både i butiken och på Kaptensvillan.

Som sagt, nu börjar vi lägga upp vårt sortiment i vår webshop, lite i taget. Självklart skickar vi gärna även det som finns i butiken men ännu inte på webben. Är det något du undrar över så skicka gärna ett mail eller slå oss en signal. Telefonnumret är 070-5279292.